Заклад дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин
Черкаська область, Уманський район

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

     27 серпня в приміщенні Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів Жашківської міської ради Черкаської області відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Жашківської міської ради, де було обговорено проблеми і підсумки освітньої роботи у 2020/2021 н.р. :" Про підсумки роботи освітньої галузі Жашківської міської територіальної громади у 2020/2021 н.р. та завдання щодо розвитку системи освіти в контексті сучасних вимог". 

   В конференції взяли участь педагоги нашого закладу.  На виставку сучасних освітніх технологій і досягнень в освіті "Сучасна освіта - майбутнє України" були представлені роботи наших педагогів закладу" : "Квітка - лего" (вихователь Гриневич О.В.);  "Сонячна система" (вихователь Волинець О.А.); "Дихальна система людини", "Нагодуй жабеня", "Стенд-музей паперу", гра "Перукарня" (вихователь Загарія Є.С.).

   Наш колектив на чолі з директором Поліщук Л.П.  було нагороджено Подякою відділу освіти Жашківської міської ради  за якісну підготовку до нового навчального 2021-2022 року та створення належних умов для навчання і виховання підростаючого покоління.

     

 

« повернутися до списку новин

Погода

Логін: *

Пароль: *