Заклад дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин
Черкаська область, Уманський район

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СІМ'Ї

З родини починається життя людини, тут вона формується як особистість. Сім’я - джерело любові та поваги. Будучи основою суспільства, вона залишається берегинею культурних традицій, загальнолюдських цінностей і наступності поколінь. У День сім’ї прийнято вітати своїх близьких красивим віршем чи листівкою, обійняти і поцілувати своїх батьків.


15 травня 2020 року наш заклад приєднався до святкування Міжнародного дня сім'ї, а саме: у вайбер-чаті та в групі ЗДО "Сонечко" соцмережі Facebook привітали всіх родин зі святом такими словами:

Директор ЗДО "Сонечко" - Поліщук Л.П.: "Кожного року наприкінці весни, 15 травня, Україна відзначає Міжнародний день сім“ї. Хочу привітати всіх з цим прекрасним святом. Сім'я - це та цеглинка, з якої складається добробут і спокій в кожній державі, а діти - це свято у житті кожного дня. Тож нехай родинне тепло і затишок зігрівають серця життєрадісних малюків. Нехай в кожній родині лунає лагідна мамина колискова, а батькове міцне плече буде опорою на все життя. Шановні батьки, проведіть цей день разом з дітками, всі разом.

Любіть і цінуйте Щастя!

Воно народжується в сім“ї, 

Що може бути її дорожче.

На цій казковій землі".

Вихователь старшої групи "Капітошка" - Гриневич О.В.: "Доброго дня всім, мої дорогенькі!!! Я вітаю з Днем Сім'ї, щоб були щасливенькі!!! Миру, злагоди, добра, в кожну вашу хату!!! Я бажаю всім тепла і достатку!!!"; "ВІД ЩИРОГО СЕРЦЯ ВІТАЮ УСІХ З ДНЕМ СІМ'Ї! БАЖАЮ ВЕЛИКОГО РОДИННОГО ЩАСТЯ, ЗАТИШКУ У ВАШОМУ ДОМІ ТА ДОВГИХ РОКІВ ЖИТТЯ!!! НЕХАЙ ВАШІ СЕРЦЯ ЗАВЖДИ ПЕРЕПОВНЮЄ НІЖНІСТЬ, ЛЮБОВ І ТЕРПІННЯ!!! НЕХАЙ У ВАШЕ ЖИТТЯ ПРИХОДИТЬ ЛИШЕ ВСЕ ДОБРЕ І ХОРОШЕ!!!"

 

Вихователь середньої групи "Ромашка"- Загарія Є.С.:

"Сім’я — це замок, затишок і спокій,

Тепло половинки для серця рідна,

Сміх діток, турбота, любов, доброта,

Сім’я — це будинок, де сміється душа!

Сім'я- це місце де народжується життя,

І ніколи не згасає любов".

 

Вихователь молодшої групи "Калинка" - Волинець О.А.: "Сьогодні в Україні та по цілому світі відзначають День Сім'ї, Я всіх вітаю та бажаю, щоб у наших сім'ях був затишок, взаєморозуміння, любов, та завжди лунав дитячий сміх. Бо без сім'ї немає щастя на землі.

"Родина”, “рід”, які слова святі!

Вони потрібні кожному в житті,

Бо всі ми з вами гілочки на дереві,

Що вже стоїть віки.

Це дерево – наш славний родовід,

Це батько, мати, прадід твій і дід."

 

А також цього дня дітки групи "Калинка" створили аплікацію з долоньок "Моя сім'я".

 

« повернутися до списку новин

Погода

Логін: *

Пароль: *