Заклад дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин
Черкаська область, Уманський район

КОЛЬОРОВА ПРОГУЛЯНКА

    Прогулянка для дошкільників — не просто відпочинок, а й щоденні відкриття і нові враження. Дитячі спостереження за будь-якими проявами життя, явищами природи — важливі для розвитку мовлення, для активізації прагнення до творчості тощо.

    Цінність прогулянки полягає у тому, що під час неї дитина може вийти за межі звичного, відкрити нове, отримати індивідуальний досвід — відчути, спробувати, доторкнутися до того, що її оточує. Під час прогулянки дитина пізнає себе та довкілля, зокрема: отримує різноманітні відчуття та емоції від того, що вона почула, побачила, створила власноруч, відтворила під час гри.

    Спостерігаючи довгий час за снігом, вихованці старшої групи зробили висновок, що ним не тільки можна грати в сніжки, кататися на ньому на санчатах, лижах, а що снігове покривало -  це чудове полотно для малюнків. На снігу можна малювати фарбами великі , об’ємні малюнки . От і сьогодні, 22.02.2021 р., у наших Ромашок був чудовий , творчий настрій. Разом з вихователем Загарією Є.С. вирішили , що під час прогулянки будуть малювати на снігу. Виготовили з покидькового матеріалу об’ємні фарби і нумо творити. Кольорові малюнки заполонили все подвір’я. Дякуємо вам Ромашки за чудовий настрій, який ви створили для всіх!

   

   

   

   

« повернутися до списку новин

Погода

Логін: *

Пароль: *