Заклад дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин
Черкаська область, Уманський район

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

День вишиванки відзначають в третій четвер травня, а саме 21 травня 2020 року.

Останнім часом вишиванка стала своєрідним символом патріотизму і любові до своєї країни. Багато її люблять за стильність і унікальність, адже кожен вишитий на ній візерунок має свій символ і значення. У День вишиванки всі, від малого до великого, вбираються і вирушають у своїх справах. Традиційне українське вбрання виглядає дуже святково і дарує всім відмінний настрій.

 

Директор ЗДО "Сонечко" - Поліщук Лариса Петрівна: "Вітаю всіх - всіх з Всесвітнім днем вишиванки! Нехай мирне небо України дарує діточкам радість, здоров'я, щасливе дитинство! Вітаю всіх зі святом! Будьте щасливі у вільній Україні і пишайтеся своїм родом!"

 

Вихователь молодшої групи "Калинка" - Волинець Оксана Анатоліївна: "Зі святом, з Днем вишиванки, вітають дітки групи "Калинка"! Українські традиції – одні з найкрасивіших в світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них усім. Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи!"

 

Вихователь старшої групи "Капітошка" - Гриневич Оксана Вікторівна: "Мої Капітошки святкують та всіх щиро вітають з Днем Вишиванки".

 

 

  

« повернутися до списку новин

Погода

Логін: *

Пароль: *