Заклад дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин
Черкаська область, Уманський район

НАШІЙ РІДНІЙ ЧЕРКАЩИНІ-70

З 22.01.2024 року в ЗДО "Сонечко" проходить тематичний тиждень "Черкащина-наш рідний край".

22.01.2024 р. Тема дня: "День Соборності України".

 Велична і свята, моя ти Україно,

Лише тобі карать нас і судить

Нам берегти тебе, Соборну і єдину

І нам твою історію творить!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#День_Соборності_України_Дошкільники_ЖашківськоїТГ

Прапорець синьо - жовтий тримаєм.

День Соборності ми зустрічаєм,

Хай тріпоче в руках він і в'ється

Хай Україна моя посміхнеться !

   

   

   

 

#Черкащина_наш_рідний_край

#Дошкільники_ЖашківськоїМТГ

23.01.2024 р. до нашого садочка було запрошено відому людину нашого села, поетесу, Дубенюк Оксану Миколаївну, яка дуже гарно спілкувалася з дітками. Розповідала цікаві історії та зачитувала власні дитячі віршики. А ще, Оксана Миколаївна встигла написати вірш про наший садочок. Дякуємо нашій улюбленій поетесі за чудову поезію і бажаємо нових творчих здобутків, натхнення  та поповнювати  творчу скарбничку чудовими віршами. Зі слів Оксани Миколаївни, незабаром вийде друкована збірка її віршів.  

   

   

23.01.2024 р. Вихователь ВОЛИНЕЦЬ Оксана Анатоліївна. Заняття з ознайомлення з соціумом та малювання на тему "Моє рідне село". Малята розширювали знання про село, у якому живуть, вивчали домашню адресу, формували громадянську позицію та виховували почуття патріотизму та любові до місця де народилися.Також виготовили колективну роботу "Веселка над садочком " Сонечко".

Я люблю своє село

Жваве і привітне.

Вже багато літ йому, 

А воно все квітне:

цвітом яблуні весною,

влітку соняхом, гречками,

колосистими хлібами. 

                                                      Лариса ПОЛІЩУК

   

   

   

   

   

   

   

Люблю моє село, мою родину,

Мою маленьку Батьківщину,

Людей наших привітних:

Простих й талановитих.

                                                                              Лариса ПОЛІЩУК

24.01.2024 р. Вихователь ЗАГАРІЯ Євгенія Станіславівна. Заняття " Подорож до обласного центру - Черкаси. Краса Черкаської області." Малята вирушили в подорож на автобусі до обласного центру та дізналися про визначні та цікаві місця м.Черкаси.Розширили знання про неймовірну красу Черкаської області. Виготовили колективну роботу нетрадиційним методом - долоньками " Черкаська область -серце України ".

   

   

   

   

   

   

   

   

   

25.01.2024 р. Вихователь ВОЛИНЕЦЬ Оксана Анатоліївна. Проведено заняття ознайомлення з соціумом " Олімпійська слава Черкащини". Малята ознайомилися з досягненнями спортсменів, які народилися на Черкащині. Збагачували знання про види спорту, підтримували бажання займатися ними. Виховували почуття патріотизму та гордості за свій народ, прагнення до здорового способу життя.

   

   

   

   

   

   

26 .01.2024 р. Вихователь ЗАГАРІЯ Євгенія Станіславівна. Заняття "Стежинами рідної Жашківщини". На занятті дітки поринули трішки в історію Жашківщини .Дізналися про видатних людей рідного краю ,таких як заслужений працівник культури України ,музикант ,пісняр Сухий І .І ., про створений ним музей української гармоніки .Переглядали відео з виступами Сухого І .І.та з його учнями. Ознайомилися з нелегким, повним сумлінної, клопіткої праці життям заслуженого ветерана праці с.Скибин Поліщука Василя Степановича, який нещодавно відсвяткував свій 100- літній ювілей. Дітки із захватом слухали історію життя та переглядали інтерв'ю Поліщука В .С. А ще розширили знання про вагомі та цікаві місця Жашківщини ( Кінно - спортивний комплекс ,будинок культури ,театр ,автовокзал...та інше )

      

   

   

    

   

   

 

 

« повернутися до списку новин

Погода

Логін: *

Пароль: *