Заклад дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин
Черкаська область, Уманський район

МАРАФОН ДОБРИХ СПРАВ

В 2022 році наш заклад долучився до Всеукраїнського проекту "Марафон добрих справ", ініційованого Національним банком України. За підсумками результатів ЗДО (ясла-садок) "Сонечко" с.Скибин став переможцем у Всеукраїнській освітній ініціативі "Марафон добрих справ" у категорії "Благодійник-творець добра своїми руками". В нагороду ми отримали кубок переможця, грамоту та подарунки. Дякуємо команді Національного банку України за високу оцінку нашої роботи. А це участь у всіх акціях та конкурсах:       1) З 25.02.22 р. по 30.04.22 р. - акція "«Ми – серцем з вами» - приготування працівниками ЗДО напівфабрикатів, м'ясних тушонок, паштету, каші з різних видів круп, виготовлення налисників, бендериків, голубців, сиру; плетіння символіки для захисників, збір коштів на підтримку ЗСУ.

2). З 01.04.22 р. по 21.10.22 р. – акція «Город Перемоги». Закуплено за влашні кошти працівників ЗДО насіння овочів та зелені і посаджено на городі: моркву, ст.буряк, квасолю, цибулю, огірки.

3).З 10.10 22 р. по 14.10.22 р. – акція до Дня захисників і захисниць України «Ми віримо у Вас! Гордимося і пишаємося Вами!» ( збір коштів, речей першої необхідності, смаколиків для захисників).

4). З 21.11.22 р. по 29.11.22 р. – акція «Щедрий вівторок».

5).З 05.12.22 р. по 14.12.22 р. – акція «Діти-дітям» до Дня Святого Миколая.                                              Хочу подякувати всім працівникам ЗДО "Сонечко", чудовому колективу однодумців та батькам вихованців за високу громадянську позицію, за те, що ніколи не стоять осторонь чужої біди, завжди, не дивлячись на труднощі, працюють задля Перемоги. Це наша спільна перемога. Ми разом зробили свій невеличкий внесок у велику справу. Нашим девізом був, є і залишається девіз: "Роби Добро-Добром озветься". Так тримати, разом до Перемоги!                                           

 

   

   

   

« повернутися до списку новин

Погода

Логін: *

Пароль: *