Заклад дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин
Черкаська область, Уманський район

День відкритих дверей

15 березня 2019 року в нашому закладі відбувся День відкритих дверей. 

У нашому садочку на протязі дня були присутні вчителі Скибинського ЗЗСО І-ІІІ ст., батьки та гості з дитячих садків Жашківського ОТГ.

Всі присутні мали змогу долучитись до заходів, присвячених 205-річчю від дня народження нашого видатного земляка Тараса Григоровича Шевченка.

В групі ясельно-молодшого віку вихователем Загарією Євгенією Станіславівною було проведено заняття "Тарас Шевченко - малятам про природу".

  

 

 

Гості нашого міроприємства також мали змогу відвідати заняття в групі старшого віку "Т.Г.Шевченко - великий український поет і художник", яке підготувала і провела вихователь Волинець Оксана Анатоліївна.

       

 

Далі відбулися педагогічні читання, присвячені творчості Тараса Григоровича Шевченка: "Використання поетичної та художньої творчості Великого Кобзаря в роботі з дошкільниками".  Також до доповідей долучились вихователі: Замрига Яна Андріївна та Коберник Тетяна Олександрівна. 

З великим задоволенням всі присутні слухали поезію Т.Г.Шевченка у виконанні наших працівників на тему: "Поезія Тараса Григоровича Шевченка в моїй душі".

 

Окрасою заходу став мастер-клас по виготовленню "Підкови достатку" (Hand made) всіма присутніми під керівництвом вихователя Загарії Євгенії Станіславівни.

« повернутися до списку новин

Погода

Логін: *

Пароль: *