Заклад дошкільної освіти "Сонечко" с.Скибин
Черкаська область, Уманський район

ЩЕДРИЙ ВІВТОРОК 2022

   #ЩедрийВівторок #ЗОЖашківськаМТГ

Кожна родина, кожна людина з початком повномасштабного вторгнення росії на територію України, почала підтримувати і всіляко допомагати нашим збройним силам, нашим захисникам. Наш садочок, наші працівники ніколи не стояли осторонь добрих справ. І наразі також беруть активну участь у акції Щедрий вівторок. #ЩедрийВівторок (англійською #GivingTuesday) виник у 2012 році в США і завдяки тисячам учасників поширився світом. Україна приєдналася до ініціативи у 2018 році.         29 листопада-день, коли мільйони людей роблять добрі справи.

1 Акція " Допомога солдатові".

Батьки вихованців разом з працівниками зібрали кошти для закупівлі необхідних ліків для військових, які проходять лікування в Жашківській районній лікарні у відділенні хірургії. А саме: 15 флаконів Натрію Хлору 0.9%; 2 упаковки по 20 капсул Імодіуму; 1 упаковку Лактімак по 30 капсул; 2 упаковки "Ціанокобаламін" 0.05% (Вітамін В12), а також 1 уп. станків для бриття.

   

   

2 Акція "Допомога людям похилого віку".

Працівниками ЗДО "Сонечко" були приготовані смаколиками. Ними люб"язно почастували людей похилого віку.

   

3 Акція "Допомога ЗСУ"

Колектив ЗДО разом з батьками вихованців проводить збір коштів, ліків, продуктів харчування, речей першої необхідності та смаколиків для ЗСУ з подальшою передачею до благодійного фонду "Ми єдина Україна".

   

   

   

   

   

4 Акція "Тепла ковдра".

Працівники ЗДО активно долучилися до збору теплого одягу, ковдр, тощо для людей, які проживали на деокупованих територіях Харківської і Донецької областей. Всі речі були передані до Фонду "Ми єдина Україна", які 24.11.2022 року доставили теплі речі за призначенням. Також наші працівники не забувають про родини мобілізованих до ЗСУ. На території садочка, біля погребу, ріс старий горіх (сухостій). Разом з старостою села було вирішено зрізати старе дерево і відвезти дрова, щоб допомогти родині мобілізованого, який має трьох діточок, та забезпечити родину дровами на отоплювальний період.

 


 

   

« повернутися до списку новин

Погода

Логін: *

Пароль: *